Boken

“Allt vi inte pratar om” är en liten bok för killar och män som vill må bättre och bidra till ett samhälle med samtyckeskultur.

Det finns mycket som män inte pratar om. Guiderna och intervjuerna i “Allt vi inte pratar om” inspirerar till samtal och gör det lättare att öppna upp och prata på riktigt. Boken innehåller samtal med intressanta män och miniversioner av samtalsguiderna från killmiddag.se – så att läsaren kan komma igång och snacka direkt. Dessutom har vi under arbetet med “Allt vi inte pratar om” samlat över 1 000 tips, från män till män, för hur vi kan skapa ett jämställt och tryggt samhälle – och de bästa tipsen finns i boken.

Boken innehåller följande teman, med intervjuer, tips och samtalsguider:

Män & kärlek
Män & ego
Män & vänskap
Män & skörhet
Män & flyktvägar
Män & sex

Författaren Thor Rutgersson och jämlikhetsexperten Ida Östensson (grundare av Make Equal och FATTA) guidar läsaren genom boken, som innehåller intervjuer med:

Kodjo Akolor,
Ali Boulala,
Philip Botström,
Sanny Dahlbeck,
Farzad Farzaneh,
Daniel Hallberg,
Magnus Liam Karlsson,
Olle Lind
och Harry Skärlund.

Spelet

Spelet består av en kortlek med 60 samtalskort och riktar sig, precis som boken, till killar och män. Med spelet vill vi skapa en trygg miljö för killar och män att börja prata om ämnen som skörhet, sex, kärlek, ego och flyktvägar. Spelet produceras av Make Equal och Bonnier Brands, tillsammans med föreningen FATTA som kämpar för en samtyckeskultur.

Merchandise

Här hittar ni allt från t-shirts, hoodies, barnkläder, kepsar till pins, snusnäsdukar och mobilskal med tryck från satsningen Allt vi inte pratar om.

Till webbshoppen