Säsong 2

Säsong 2

I den här säsongen undersöker Thor ett tema per avsnitt. Det kan vara ett problem eller ett dilemma. Något som en kille undrar eller vill veta – om maskulinitet och om allt vi män inte pratar om. Men mer än det – det här är en podd om killar och män… För alla. Det handlar om livet. Det handlar om allvarliga, fåniga och dumma saker som händer. I och utanför de där rollerna vi fått för oss att vi måste hålla oss till.

Avsnitt 1 – Är det någon som faktiskt har runkat bulle?


När Rogerio var tonåring fick han äntligen spela fotboll med de äldre killarna. Men för att passa in behövde han prata på ett grabbigt sätt, om tjejer och sex. I dag driver Rogerio organisationen Locker Room Talk, som arbetar för en bättre jargong i omklädningsrummen.

När han träffar Thor pratar de om den klassiska macho-leken “runka bulle”, men Rogerio har aldrig hört talas om den – och tror inte att någon har lekt den på riktigt. Han är så säker på det att han slår vad om 500 kronor. Thor ger sig ut för att hitta någon som har runkat bulle. Och på vägen upptäcker han många oväntade saker om manlighet – och om att växa upp som kille.